Söker du kontorsplats?

Arbeta i miljön på Ekumeniska Centret – för dig i den ideella sektorn

Du som har ett samarbete med någon organisation på centret, och som vill bidra till ett brett ekumeniskt samarbete är välkommen att bli en del av vår arbetsplats.

Flexarbetsplats
Om du har en relation till någon av centrets organisationer kan du hyra en flexarbetsplats, alltså ett för dagen ledigt skrivbord, eller ett rum för din organisation till en fördelaktig kostnad. Avtal med olika längd kan hanteras efter behov. Tjänster inkluderar hantering av post och paket, kopiering, telefonväxel, reception, vaktmästeri, mötesrum, kaffe/the med mera.

Läs mer om Flexarbetsplats.

Konferensrum
Om du har en relation till centrets organisationer kan du hyra ett konferensrum per timme eller dag. Det finns ett antal olika stora mötesrum. Stöd med konferenshantering kan erbjudas.

Läs mer om Konferensrum.

Du når oss via e-postadress kontakt at ekuc.se eller ​via 08-586 240 0​0.

Inloggning för externa medarbetare

Nu finns en inloggningssida för externa medarbetare, organisationer med serviceavtal, samt externa flexarbetare. Här finns kontaktinformation till centrets Serviceenhet samt lite info om daglig hantering på centret.

Inloggningsinformation hanteras via Serviceenhetens ledning.

Välkommen till Ekumeniska centrets hemsida!

2021 lanserade Ekumeniska Centret en ny hemsida. Vi har nu möjlighet att erbjuda tjänster till främst ideella organisationer som har kontakt med någon av centrets medlemmar. Du kan hyra en flexarbetsplats till förmånligt pris, och även boka möten och konferenser.

Vi har en mycket noggrann hantering på grund av coronapandemin, och vi har lyckats hålla centret tillgängligt för medarbetarna under den här perioden. Det innebär att vi har strikta regler både för medarbetare och gäster. Gäster får detaljerad information innan möte, och ledsagas vid ankomst till aktuellt mötesrum. I hanteringen ingår extra städning och tillgängliga hygienartiklar. Gäster får även hjälp när de ska lämna lokalerna. Generellt uppmuntrar vi digitala möten.