Våra tjänster

Ekumeniska Centret erbjuder främst tjänster till de organisationer som sitter på centret, men vissa tjänster är även tillgängliga för andra – främst för organisationer i ideell sektor. Det går att hyra en flexarbetsplats för en medarbetare, ett konferensrum för ert möte samt vissa IT-tjänster.

Flexarbetsplats

Om du har en relation till någon av centrets organisationer kan du hyra en flexarbetsplats, alltså ett för dagen ledigt skrivbord, eller ett rum för din organisation till en fördelaktig kostnad. Avtal med olika längd kan hanteras efter behov. Tjänster inkluderar hantering av post och paket, kopiering, telefonväxel, reception, vaktmästeri, mötesrum, kaffe/the med mera.

För kontorsfrågor, sök oss via e-postadress kontakt at ekuc.se eller ​via 08-586 240 0​0.

Konferensrum

Om du har en relation till centrets organisationer kan du hyra ett konferensrum per timme eller dag. Det finns ett antal olika stora mötesrum. Stöd med konferenshantering kan erbjudas.

För mötes- och konferensfrågor, sök oss via kontakt at ekuc.se eller ​via 08-586 240 0​0.

IT-tjänster

Centrets organisationer kan teckna avtal om IT-stöd även utanför Ekumeniska Centret. För hantering av sådana tjänster väljer du sidan Logga in, vilket ger tillgång till både kontaktinformation och stöddokument.

Avtal kring IT-tjänster hanteras av respektive organisation på centret. Kontakta alltså din organisation på centret om du har behov på IT-området.